Forum.superbeetles.nl
http://forum.superbeetles.nl/phpbb:8080/

Archivering Superbeetles.nl
http://forum.superbeetles.nl/phpbb:8080/viewtopic.php?f=1&t=451
Pagina 1 van 1

Auteur:  superbeetles.nl [ vr jun 06, 2014 13:49 ]
Berichttitel:  Archivering Superbeetles.nl

Beste lezer,

Ergens in 2007 had ik het idee om een website op te zetten voor de liefhebber van superbeetles (1302 en 1303 modellen kever). In eerste instantie was er veel interesse in en met mijn beperkte webdesign kennis heb ik een website kunnen bouwen. Helaas bleek er erg veel tijd te gaan zitten in het onderhouden van http://www.Superbeetles.nl. Daarnaast nam de interesse, vooral met de komst van social media zoals Facebook, steeds verder af.

Op dit moment draait superbeetles.nl al een poos zonder dat er updates zijn geweest. Ook enige activiteit in het forum is ver te zoeken. Daarom heb ik besloten om de site te 'archiveren'. Ik zal proberen om alle persoonlijke informatie (denk aan het register) onbereikbaar te maken. Alle andere info, zoals bijvoorbeeld de beeldcatalogus, zal voorlopig onveranderd online blijven. Ook het forum zal (voorlopig) nog online blijven staan, op een later tijdstip zal ik het forum volledig verwijderen. Registratie op het forum is al uitgeschakeld.

Voor meer informatie, mag je me altijd mailen (via jeroen @ vwkever.com).

Groetjes
Jeroen

Auteur:  superkever [ zo jun 29, 2014 18:36 ]
Berichttitel:  Re: Archivering Superbeetles.nl

Hi Jeroen,

Ik heb daar alle begrip voor en het is een feit dat het gebruik van deze site en forum sterk is afgenomen.
Wel jammer maar het is niet anders. Ikzelf heb in het begin (2007) toen ik mijn 1303 aanschafte veel gehad aan de informatie op deze site/forum.
Erg specialistische 1303 vragen op de Keversite bleven vaak onbeantwoord of een reply zoals "superbeetle ervaring hier op de Keversite is minder, ga hiervoor naar superbeetles.nl".
Dank voor al jouw tijd die je erin hebt gestopt en alle waardevolle informatie de via superbeetles.nl werd gedeeld. :cry:

Groet,

Hein

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/